Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29088
Title: | Вивчення процесів окиснення емульгаторів ацилгліцеринної природи впродовж зберігання |
Authors: | Банцадзе, Б. Г. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Банцадзе Б. Г. Вивчення процесів окиснення емульгаторів ацилгліцеринної природи впродовж зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Мурликіна Н. В., Упатова О. І. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 90 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29088 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-90.pdf | 189.64 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.