Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28565
Название: | Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагрівання |
Авторы: | Одарченко, Д. М. Сподар, К. В. |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Одарченко Д. М., Сподар К. В. Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагрівання. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 49-50. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28565 |
Располагается в коллекциях: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-49-50.pdf | 216.8 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.