Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27599
Назва: | Енергозбережне інноваційне обладнання життєзабезпеченні закладів готельно-ресторанного господарства |
Автори: | Терешкін, Олег Георгійович Горєлков, Дмитро Вікторович Калєнік, Ксенія Володимирівна Колеснік, Ю.В. |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Калєнік К. В., Колеснік Ю. В. Енергозбережне інноваційне обладнання життєзабезпеченні закладів готельно-ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р.: Харків: ХДУХТ, 2017. Ч. 2. С. 235-236. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27599 |
ISBN: | 978-966-405-422-2 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_235-236.pdf | 427.42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.