Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27599
Назва: Енергозбережне інноваційне обладнання життєзабезпеченні закладів готельно-ресторанного господарства
Автори: Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Калєнік, Ксенія Володимирівна
Колеснік, Ю.В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Калєнік К. В., Колеснік Ю. В. Енергозбережне інноваційне обладнання життєзабезпеченні закладів готельно-ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р.: Харків: ХДУХТ, 2017. Ч. 2. С. 235-236.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27599
ISBN: 978-966-405-422-2
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_235-236.pdf427.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.