Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27599
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТерешкін, Олег Георгійович-
dc.contributor.authorГорєлков, Дмитро Вікторович-
dc.contributor.authorКалєнік, Ксенія Володимирівна-
dc.contributor.authorКолеснік, Ю.В.-
dc.date.accessioned2023-03-21T11:20:17Z-
dc.date.available2023-03-21T11:20:17Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г., Горєлков Д. В., Калєнік К. В., Колеснік Ю. В. Енергозбережне інноваційне обладнання життєзабезпеченні закладів готельно-ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі, 18 травня 2017 р.: Харків: ХДУХТ, 2017. Ч. 2. С. 235-236.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-422-2-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27599-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЕнергозбережне інноваційне обладнання життєзабезпеченні закладів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2017_235-236.pdf427.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.