Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27523
Назва: | Безвідходна технологія м'якого козиного сиру |
Автори: | Рижкова, Таїсія Миколаївна Лиходій, К.С. Дмитриков, Валерій Павлович Дюкарева, Галина Іванівна |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Рижкова Т. М., Лиходій К. С., Дмитриков В. П., Дюкарева Г. І. Безвідходна технологія м'якого козиного сиру. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 287-288. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27523 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_287-288.pdf | 102.68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.