Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/27234
Назва: Харківський державний університет харчування та торгівлі: від витоків комерційної освіти до сучасного європейського вишу
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Міносян, Андрій Сергійович
Петренко, Наталія Володимирівна
Дата публікації: 2017
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Черевко О. І., Міносян А. C., Петренко Н .В. Харківський державний університет харчування та торгівлі: від витоків комерційної освіти до сучасного європейського вишу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 8-11.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27234
Розташовується у зібраннях:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_8-11.pdf105.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.