Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27234
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorМіносян, Андрій Сергійович-
dc.contributor.authorПетренко, Наталія Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-03-17T14:16:14Z-
dc.date.available2023-03-17T14:16:14Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЧеревко О. І., Міносян А. C., Петренко Н .В. Харківський державний університет харчування та торгівлі: від витоків комерційної освіти до сучасного європейського вишу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф.: до 50-річчя Харківського держ. ун-ту харчування та торгівлі, 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 8-11.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27234-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХарківський державний університет харчування та торгівлі: від витоків комерційної освіти до сучасного європейського вишуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_8-11.pdf105.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.