Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26568
Title: Теоретичний базис управління економічною поведінкою підприємств
Authors: Чміль, Ганна Леонідівна
Keywords: управління економічною поведінкою;національна економіка;економічна поведінка підприємств;цифровізація;клієнтський сервіс;стратегічне управління
Issue Date: 2020
Publisher: Дніпро: НМетАУ
Citation: Чміль Г. Л. Теоретичний базис управління економічною поведінкою підприємств. Дослідження, розробка і використання моделей економічної поведінки суб’єктів господарювання: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобув. вищої освіти і молодих учених, м. Дніпро, 4 грудня 2020 р. Дніпро: НМетАУ, 2020. С. 99-100.
Abstract: Різноманітність і суперечливість процесів, що наразі набули поширення у світовій геоекономічній системі та активізували безліч викликів і ризиків у підприємницькій діяльності в Україні, вимагають перегляду або оновленого звернення до дієвих інструментів управління економічною поведінкою підприємств, здатних забезпечити не лише зміцнення їх поточного стану та набуття конкурентних переваг, але й економічне зростання всіх сфер національної економіки. Тому з позиції сучасних потреб управління доцільним є системне дослідження теоретичних аспектів економічної поведінки підприємств.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26568
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
chmil_teoretychnyy_bazys_upravlinnya_tezy_dnipro_2020_99-100.pdf762.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.