Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24833
Назва: Розробка технології наноекстрактів та нанопорошків із прянощів для оздоровчих продуктів
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Людмила Олексіївна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Гасанова, Анна Едуардівна
Абрамова, Тетяна Сергіївна
Коломiєць, Т.М.
Ключові слова: натуральні прянощі;біологічно активні речовини;добавки;наноекстракти;оздоровчі продукти
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Юр'єва О. О., Гасанова А. Е., Абрамова Т. С., Коломiєць Т. М. Розробка технології наноекстрактів та нанопорошків із прянощів для оздоровчих продуктів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 3/10 (75). С. 54-59. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.44496.
Серія/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 3/10 (75)
Короткий огляд (реферат): Вивчено вміст БАР в натуральних прянощах та розроблено технологію наноекстрактів та нанопорошків із них з використанням кріомеханічної обробки сировини перед екстрагуванням. Це дозволило збільшити вихід екстрактивних речовин в 1,5…2 рази, скоротити термін екстрагування в 4…5 разів та отримати добавки та продукти з їх використанням з рекордною кількістю БАР.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24833
ISSN: 1729-3774
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2015_3_10_75.pdf323.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.