Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23970
Название: Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками
Другие названия: Antioxidant capacity determination of fruit jelly and marshmallow with plant additives
Авторы: Артамонова, Майя Володимирівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Шматченко, Наталя Василівна
Губський, Сергій Михайлович
Ключевые слова: dietary supplements;antioxidant;plant;fruit jelly;marshmallow
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: Світ книг
Библиографическое описание: Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Шматченко Н. В., Губський С. М. Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками. Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія. Харків: Світ книг, 2016. С. 117-142.
Краткий осмотр (реферат): The last decades are characterized by a persistent deterioration of health indicators, according to the WHO: the average life expectancy continues to decline, the incidence is increasing. Among the causes of morbidity and mortality in the leading posi-tion occupied by cardiovascular diseases and cancer, the development of which is related to nutrition. The level of breastfeeding reduced health outcomes and anthropometric characteristics of children, adolescents, and people's health deteriorating. On this basis, the basic requirements for dietary supplements must be effectiveness and safety. They need to normalize the physiological processes that underpin livelihoods and prevent the action of xenobiotics, the consequences of poor eating habits that inhibit the natural defense mechanisms of the human.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23970
ISBN: 978-966-2678-49-9
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
artamonova_antioxidant_capacity_determination_of_fruit_2016.pdf2.38 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.