Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23970
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пілюгіна, Інна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Шматченко, Наталя Василівна | - |
dc.contributor.author | Губський, Сергій Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-24T07:46:07Z | - |
dc.date.available | 2023-02-24T07:46:07Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Артамонова М. В., Пілюгіна І. С., Шматченко Н. В., Губський С. М. Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками. Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія. Харків: Світ книг, 2016. С. 117-142. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-2678-49-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23970 | - |
dc.description.abstract | The last decades are characterized by a persistent deterioration of health indicators, according to the WHO: the average life expectancy continues to decline, the incidence is increasing. Among the causes of morbidity and mortality in the leading posi-tion occupied by cardiovascular diseases and cancer, the development of which is related to nutrition. The level of breastfeeding reduced health outcomes and anthropometric characteristics of children, adolescents, and people's health deteriorating. On this basis, the basic requirements for dietary supplements must be effectiveness and safety. They need to normalize the physiological processes that underpin livelihoods and prevent the action of xenobiotics, the consequences of poor eating habits that inhibit the natural defense mechanisms of the human. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: Світ книг | uk_UA |
dc.subject | dietary supplements | uk_UA |
dc.subject | antioxidant | uk_UA |
dc.subject | plant | uk_UA |
dc.subject | fruit jelly | uk_UA |
dc.subject | marshmallow | uk_UA |
dc.title | Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками | uk_UA |
dc.title.alternative | Antioxidant capacity determination of fruit jelly and marshmallow with plant additives | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
artamonova_antioxidant_capacity_determination_of_fruit_2016.pdf | 2.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.