Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorПілюгіна, Інна Сергіївна-
dc.contributor.authorШматченко, Наталя Василівна-
dc.contributor.authorГубський, Сергій Михайлович-
dc.date.accessioned2023-02-24T07:46:07Z-
dc.date.available2023-02-24T07:46:07Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Пілюгіна І. С., Шматченко Н. В., Губський С. М. Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками. Повноцінне харчування: інноваційні аспекти технологій, енергоефективного виробництва, зберігання та маркетингу: колективна монографія. Харків: Світ книг, 2016. С. 117-142.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-2678-49-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23970-
dc.description.abstractThe last decades are characterized by a persistent deterioration of health indicators, according to the WHO: the average life expectancy continues to decline, the incidence is increasing. Among the causes of morbidity and mortality in the leading posi-tion occupied by cardiovascular diseases and cancer, the development of which is related to nutrition. The level of breastfeeding reduced health outcomes and anthropometric characteristics of children, adolescents, and people's health deteriorating. On this basis, the basic requirements for dietary supplements must be effectiveness and safety. They need to normalize the physiological processes that underpin livelihoods and prevent the action of xenobiotics, the consequences of poor eating habits that inhibit the natural defense mechanisms of the human.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: Світ книгuk_UA
dc.subjectdietary supplementsuk_UA
dc.subjectantioxidantuk_UA
dc.subjectplantuk_UA
dc.subjectfruit jellyuk_UA
dc.subjectmarshmallowuk_UA
dc.titleВизначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавкамиuk_UA
dc.title.alternativeAntioxidant capacity determination of fruit jelly and marshmallow with plant additivesuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
artamonova_antioxidant_capacity_determination_of_fruit_2016.pdf2.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.