Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23565
Название: | Роль подієвого туризму у просуванні гастрономічних турів |
Авторы: | Вовк, К. М. |
Научный руководитель: | Наумік-Гладка, К. Г. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Вовк К. М. Роль подієвого туризму у просуванні гастрономічних турів. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. К. Г. Наумік-Гладка ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 114-119. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23565 |
Располагается в коллекциях: | Традиції та інновації харчування туристів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-114-119.pdf | 370.47 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.