Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23072
Назва: | Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання |
Інші назви: | Method for determination of ripeness degree of melon fruits for storage |
Автори: | Гордієнко, Інна Миколаївна Пузік, Людмила Михайлівна |
Дата публікації: | 10-лют-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання. Патент України на винахід № 47634 МПК (2009) A01F 25/00. Гордієнко Інна Миколаївна, Пузік Людмила Михайлівна. Заяв. 02.11.2009. Опубл. 10.02.2010 р. Бюл. № 3. 2 с. |
Серія/номер: | 47634; |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб визначення ступеня стиглості плодів дині для зберігання, який включає визначення ступеня стиглості плодів дині, який відрізняється тим, що стиглість плодів дині визначають за вмістом сахарози, кількість якої у технічній стиглості становить 50-60 % від загальної кількості цукрів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23072 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
47634-uapatents.com.pdf | 86.36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.