Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22630
Назва: Наслідки кризи Covid-19 на готельно-ресторанний бізнес на прикладі Франції
Автори: Старусєва, А. Д.
Науковий керівник : Червоний, В. М.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Старусєва А. Д. Наслідки кризи Covid-19 на готельно-ресторанний бізнес на прикладі Франції. Наук. кер. В. М. Червоний. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 182
Серія/номер: Удосконалення процесів та устаткування харчової і готельно-ресторанної індустрії;Секція 9
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22630
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk1_08.04.21-182.pdf99.75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.