Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21499
Назва: Проблеми безпечності харчових продуктів та формування національних стандартів food-маркетингу
Автори: Савицька, Наталія
Евлаш, Вікторія
Дата публікації: 2019
Видавництво: Київ
Бібліографічний опис: Савицька Н., Евлаш В. Проблеми безпечності харчових продуктів та формування національних стандартів food-маркетингу. Маркетинг в Україні: науковий журнал. № 4 (115). Київ, 2019. С. 4-20.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21499
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Savyts_ka_Problemy bezpechnosti.pdf3.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.