Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21499
Назва: | Проблеми безпечності харчових продуктів та формування національних стандартів food-маркетингу |
Автори: | Савицька, Наталія Евлаш, Вікторія |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Київ |
Бібліографічний опис: | Савицька Н., Евлаш В. Проблеми безпечності харчових продуктів та формування національних стандартів food-маркетингу. Маркетинг в Україні: науковий журнал. № 4 (115). Київ, 2019. С. 4-20. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21499 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Savyts_ka_Problemy bezpechnosti.pdf | 3.92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.