Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21499
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСавицька, Наталія-
dc.contributor.authorЕвлаш, Вікторія-
dc.date.accessioned2023-02-01T12:10:42Z-
dc.date.available2023-02-01T12:10:42Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСавицька Н., Евлаш В. Проблеми безпечності харчових продуктів та формування національних стандартів food-маркетингу. Маркетинг в Україні: науковий журнал. № 4 (115). Київ, 2019. С. 4-20.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21499-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherКиївuk_UA
dc.titleПроблеми безпечності харчових продуктів та формування національних стандартів food-маркетингуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Savyts_ka_Problemy bezpechnosti.pdf3.92 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.