Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16721
Название: | Теоретико-методичні аспекти формування маркетингової політики підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів |
Другие названия: | Теоретико-методические аспекты формирования маркетинговой политики предприятий на рынке мяса и мясопродуктов Theoretical and Methodological Aspects of Forming the Marketing Policy at Enterprises on the Market of Meat and Meat Products |
Авторы: | Савицька, Наталія Леонідівна Афанасьева, Оксана Пилипівна |
Ключевые слова: | маркетинг;маркетингова політика;ринок м’яса та м’ясопродуктів;інструменти комплексу маркетингу |
Дата публикации: | 2015 |
Библиографическое описание: | Савицька Н. Л., Афанасьєва О. П. Теоретико-методичні аспекти формування маркетингової політики підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів: міжнародний науковий рецензований журнал "Проблеми економіки" № 2. Харків, «ІНЖЕК». 2015. С. 172-178. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою статті є розвиток теоретичних і методичних положень із формування маркетингової політики підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів. У статті систематизовано основні теоретичні підходи до визначення поняття «маркетингова політика підприємства». Обґрунтовано актуальність формування маркетингової політики підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів залежно від ступеня розвитку ринку. Уточнено поняття маркетингової політики підприємства як форми операційного маркетингу, яке на відміну від відомих трактувань передбачає вибір та інституційне закріплення певної інтеграції групових і внутрішньогрупових інструментів комплексу маркетингу, що відповідає обраній концепції маркетингу, типу ринку та місії організації. Відповідно до обраної моделі комплексу маркетингу «5Р», наведено особливості маркетингової політики на різних стадіях розвитку ринку м’яса та м’ясопродуктів. Визначено групові та внутрішньогрупові інструменти маркетингової політики підприємств на емерджентному ринку органічної та ексклюзивної м’ясної продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16721 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Savyts_ka_Afanas_eva_Teoretyko_metodychni_aspekty_formuvannya_2015_2.pdf | 334.4 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.