Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16212
Назва: | Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання |
Автори: | Шевченко, Андрій Олександрович Прасол, Світлана Володимирівна Вельмісов, Олексій Павлович Купцова, Кристина Андріївна Міщенко, Валерія Валеріївна Трохименко, Олександр Сергійович |
Дата публікації: | 26-гру-2018 |
Бібліографічний опис: | Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 130911, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. П. Вельмісов, К. А. Купцова, В. В. Міщенко, О. С. Трохименко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08018. Заявл. 18.07.2018. Опубл. 26.12.2018, Бюл.№ 24. 4 с. |
Серія/номер: | 11;130911 |
Короткий огляд (реферат): | Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 52 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 8 хв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16212 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
130911.pdf | 229.41 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.