Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16212
Назва: Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання
Автори: Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Вельмісов, Олексій Павлович
Купцова, Кристина Андріївна
Міщенко, Валерія Валеріївна
Трохименко, Олександр Сергійович
Дата публікації: 26-гру-2018
Бібліографічний опис: Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 130911, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. П. Вельмісов, К. А. Купцова, В. В. Міщенко, О. С. Трохименко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08018. Заявл. 18.07.2018. Опубл. 26.12.2018, Бюл.№ 24. 4 с.
Серія/номер: 11;130911
Короткий огляд (реферат): Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 52 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 8 хв.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16212
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
130911.pdf229.41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.