Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16212
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorПрасол, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorВельмісов, Олексій Павлович-
dc.contributor.authorКупцова, Кристина Андріївна-
dc.contributor.authorМіщенко, Валерія Валеріївна-
dc.contributor.authorТрохименко, Олександр Сергійович-
dc.date.accessioned2022-11-30T09:43:24Z-
dc.date.available2022-11-30T09:43:24Z-
dc.date.issued2018-12-26-
dc.identifier.citationКомбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 130911, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. П. Вельмісов, К. А. Купцова, В. В. Міщенко, О. С. Трохименко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08018. Заявл. 18.07.2018. Опубл. 26.12.2018, Бюл.№ 24. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16212-
dc.description.abstractКомбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 52 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 8 хв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;130911-
dc.titleКомбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагріванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
130911.pdf229.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.