Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16145
Title: | Спосіб виготовлення збивних цукерок |
Authors: | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Шкляєв, Олексій Миколайович Касабова, Катерина Рубенівна |
Issue Date: | 10-Jul-2018 |
Citation: | Спосіб виготовлення збивних цукерок. Патент України на корисну модель № 126754, МПК A23G 3/34 (2006.01). О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова. № u 2017 11477. Заявл. 23.11.2017. Опубл. 10.07.2018, Бюл.№ 13. 4 с. |
Series/Report no.: | 11;126754 |
Abstract: | Спосіб виготовлення збивних цукерок включає уварювання цукрово-патоково-агарового сиропу, охолодження сиропу, збивання сиропу з розчином сухого яєчного білка, змішування з попередньо збитою сумішшю жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним, іншими рецептурними компонентами, формування розмазуванням, структурування, розрізання на корпуси, глазурування, фасування, пакування. Частина сухого яєчного білка замінюється цілим насінням чіа, яке вноситься до розчину сухого яєчного білка в кількості 10-50 % від маси сухого яєчного білка. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16145 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
126754.pdf | 152.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.