Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16145
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorШкляєв, Олексій Миколайович-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.date.accessioned2022-11-29T14:35:03Z-
dc.date.available2022-11-29T14:35:03Z-
dc.date.issued2018-07-10-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення збивних цукерок. Патент України на корисну модель № 126754, МПК A23G 3/34 (2006.01). О. Г. Шидакова-Каменюка, О. В. Самохвалова, О. М. Шкляєв, К. Р. Касабова. № u 2017 11477. Заявл. 23.11.2017. Опубл. 10.07.2018, Бюл.№ 13. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16145-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення збивних цукерок включає уварювання цукрово-патоково-агарового сиропу, охолодження сиропу, збивання сиропу з розчином сухого яєчного білка, змішування з попередньо збитою сумішшю жирів рослинних у стверділому вигляді з молоком незбираним згущеним, іншими рецептурними компонентами, формування розмазуванням, структурування, розрізання на корпуси, глазурування, фасування, пакування. Частина сухого яєчного білка замінюється цілим насінням чіа, яке вноситься до розчину сухого яєчного білка в кількості 10-50 % від маси сухого яєчного білка.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;126754-
dc.titleСпосіб виготовлення збивних цукерокuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
126754.pdf152.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.