Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16140
Название: | Спосіб визначення кольору харчових продуктів |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Кіптела, Людмила Василівна Загорулько, Олексій Євгенович Загорулько, Андрій Миколайович Ляшенко, Богдан Віталійович |
Дата публикации: | 10-апр-2018 |
Библиографическое описание: | Спосіб визначення кольору харчових продуктів. Патент України на корисну модель № 124573, МПК B01D 1/22 (2006.01) H05B 3/36 (2006.01). О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, А. М. Загорулько, Б. В. Ляшенко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 11824. Заявл. 04.12.2017. Опубл. 10.04.2018, Бюл.№ 7. 4 с. |
Серия/номер: | 11;124573 |
Краткий осмотр (реферат): | Роторний випарник, що складається з корпусу, забезпеченого поверхнею, яка передає тепло, системою приводу, герметизуючого вузла, сепаруючого пристрою і розташованого по осі апарата ротора з рухливими шарнірними лопатками. Для обігріву робочої камери введено гнучкий плівковий резистивний електронагрівач випромінюючого типу, зовнішня поверхня якого обгорнута ізоляційним матеріалом. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16140 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
124573.pdf | 199.08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.