Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16135
Назва: | Комбінований спосіб приготування запіканки з кисломолочного сиру із застосуванням електроконтактного нагрівання |
Автори: | Михайлов, Валерій Михайлович Шевченко, Андрій Олександрович Бабкіна, Ірина Володимирівна Вірко, Оксана Сергіївна Пономаренко, Юлія Василівна |
Дата публікації: | 12-бер-2018 |
Бібліографічний опис: | Комбінований спосіб приготування запіканки з кисломолочного сиру із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 123935, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, О. С. Вірко, Ю. В. Пономаренко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10284. Заявл. 24.10.2017. Опубл. 12.03.2018, Бюл.№ 5. 4 с. |
Серія/номер: | 11;123935 |
Короткий огляд (реферат): | Комбінований спосіб приготування запіканки з кисломолочного сиру із застосуванням електроконтактного нагрівання включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. Поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 30 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16135 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
123935.pdf | 146.55 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.