Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16135
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Олександрович-
dc.contributor.authorБабкіна, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorВірко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorПономаренко, Юлія Василівна-
dc.date.accessioned2022-11-29T13:38:08Z-
dc.date.available2022-11-29T13:38:08Z-
dc.date.issued2018-03-12-
dc.identifier.citationКомбінований спосіб приготування запіканки з кисломолочного сиру із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 123935, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна, О. С. Вірко, Ю. В. Пономаренко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 10284. Заявл. 24.10.2017. Опубл. 12.03.2018, Бюл.№ 5. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16135-
dc.description.abstractКомбінований спосіб приготування запіканки з кисломолочного сиру із застосуванням електроконтактного нагрівання включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. Поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 30 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 15 хв.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;123935-
dc.titleКомбінований спосіб приготування запіканки з кисломолочного сиру із застосуванням електроконтактного нагріванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
123935.pdf146.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.