Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16096
Назва: | Спосіб виробництва пастили |
Автори: | Дюкарева, Галина Іванівна Рижкова, Таїсія Миколаївна Кмитевич, Катерина Дмитрівна Романюк, Анна Ігорівна Вольянська, Світлана Анатоліївна |
Дата публікації: | 26-гру-2017 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва пастили. Патент України на корисну модель № 122309, МПК A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/48 (2006.01) A23G 3/52 (2006.01) A23C 9/123 (2006.01). Г. І. Дюкарева, Т. М. Рижкова, К. Д. Кмитевич, А. І. Романюк, С. А. Вольянська. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 08681. Заявл. 28.08.2017. Опубл. 26.12.2017, Бюл.№ 24. 4 с. |
Серія/номер: | 11;122309 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва пастили включає змішування гелеутворювача, піноутворювача, стабілізатора, збивання суміші компонентів пастильної маси, формування, вистоювання та підсушування пастили. Перед формуванням пастильної маси готують йогурт на коров'ячому молоці з додаванням закваски пробіотичних культур, в якій додатково міститься культура cremoris, а як гелеутворювач, стабілізатор, піноутворювач використовують бананове пюре і насіння льону. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16096 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
122309.pdf | 147.87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.