Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/16096
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дюкарева, Галина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Рижкова, Таїсія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кмитевич, Катерина Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Романюк, Анна Ігорівна | - |
dc.contributor.author | Вольянська, Світлана Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-29T11:25:14Z | - |
dc.date.available | 2022-11-29T11:25:14Z | - |
dc.date.issued | 2017-12-26 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб виробництва пастили. Патент України на корисну модель № 122309, МПК A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/48 (2006.01) A23G 3/52 (2006.01) A23C 9/123 (2006.01). Г. І. Дюкарева, Т. М. Рижкова, К. Д. Кмитевич, А. І. Романюк, С. А. Вольянська. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 08681. Заявл. 28.08.2017. Опубл. 26.12.2017, Бюл.№ 24. 4 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16096 | - |
dc.description.abstract | Спосіб виробництва пастили включає змішування гелеутворювача, піноутворювача, стабілізатора, збивання суміші компонентів пастильної маси, формування, вистоювання та підсушування пастили. Перед формуванням пастильної маси готують йогурт на коров'ячому молоці з додаванням закваски пробіотичних культур, в якій додатково міститься культура cremoris, а як гелеутворювач, стабілізатор, піноутворювач використовують бананове пюре і насіння льону. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;122309 | - |
dc.title | Спосіб виробництва пастили | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
122309.pdf | 147.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.