Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16096
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorРижкова, Таїсія Миколаївна-
dc.contributor.authorКмитевич, Катерина Дмитрівна-
dc.contributor.authorРоманюк, Анна Ігорівна-
dc.contributor.authorВольянська, Світлана Анатоліївна-
dc.date.accessioned2022-11-29T11:25:14Z-
dc.date.available2022-11-29T11:25:14Z-
dc.date.issued2017-12-26-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва пастили. Патент України на корисну модель № 122309, МПК A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/48 (2006.01) A23G 3/52 (2006.01) A23C 9/123 (2006.01). Г. І. Дюкарева, Т. М. Рижкова, К. Д. Кмитевич, А. І. Романюк, С. А. Вольянська. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 08681. Заявл. 28.08.2017. Опубл. 26.12.2017, Бюл.№ 24. 4 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16096-
dc.description.abstractСпосіб виробництва пастили включає змішування гелеутворювача, піноутворювача, стабілізатора, збивання суміші компонентів пастильної маси, формування, вистоювання та підсушування пастили. Перед формуванням пастильної маси готують йогурт на коров'ячому молоці з додаванням закваски пробіотичних культур, в якій додатково міститься культура cremoris, а як гелеутворювач, стабілізатор, піноутворювач використовують бананове пюре і насіння льону.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;122309-
dc.titleСпосіб виробництва пастилиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
122309.pdf147.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.