Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16045
Название: Спосіб виробництва кондитерської глазурі
Авторы: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Городиська, Олена Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Марущенко, Анна Сергіївна
Кузнецов, Олександр Олексійович
Верешко, Анастасія Андріївна
Дата публикации: 28-авг-2017
Библиографическое описание: Спосіб виробництва кондитерської глазурі. Патент України на корисну модель №118822, МПК (2017.01) A23G 1/30 (2006.01) A23G 1/34 (2006.01) A23G 1/48 (2006.01) A23G 3/00. Н. В. Гревцева, О. В. Городиська, О. В. Самохвалова, А. С. Марущенко, О. О. Кузнецов, А. А. Верешко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 02711. Заявл. 23.03.2017. Опубл. 28.08.2017, Бюл.№ 16. 5 с.
Серия/номер: 11;118822
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва кондитерської глазурі включає змішування та перетирання попередньо підготовленої сировини: кондитерського жиру, цукрової пудри, какао-порошку, поверхнево активних та ароматичних речовин до отримання готової глазурі. При цьому частину какао порошку замінюють біологічно активною добавкою - тонкодисперсним порошком з макухи виноградних кісточок у кількості 3,0…7,0 % до маси глазурі, а приготування глазурі здійснюють у млині.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16045
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
118822.pdf165.2 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.