Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16045
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГревцева, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorГородиська, Олена Володимирівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorМарущенко, Анна Сергіївна-
dc.contributor.authorКузнецов, Олександр Олексійович-
dc.contributor.authorВерешко, Анастасія Андріївна-
dc.date.accessioned2022-11-29T08:06:58Z-
dc.date.available2022-11-29T08:06:58Z-
dc.date.issued2017-08-28-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва кондитерської глазурі. Патент України на корисну модель №118822, МПК (2017.01) A23G 1/30 (2006.01) A23G 1/34 (2006.01) A23G 1/48 (2006.01) A23G 3/00. Н. В. Гревцева, О. В. Городиська, О. В. Самохвалова, А. С. Марущенко, О. О. Кузнецов, А. А. Верешко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2017 02711. Заявл. 23.03.2017. Опубл. 28.08.2017, Бюл.№ 16. 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16045-
dc.description.abstractСпосіб виробництва кондитерської глазурі включає змішування та перетирання попередньо підготовленої сировини: кондитерського жиру, цукрової пудри, какао-порошку, поверхнево активних та ароматичних речовин до отримання готової глазурі. При цьому частину какао порошку замінюють біологічно активною добавкою - тонкодисперсним порошком з макухи виноградних кісточок у кількості 3,0…7,0 % до маси глазурі, а приготування глазурі здійснюють у млині.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;118822-
dc.titleСпосіб виробництва кондитерської глазуріuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
118822.pdf165.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.