Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16020
Название: Установка для термообробки м'ясних виробів в оболонці
Авторы: Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Гузенко, Василь Володимирович
Скляр, Анжела Олександрівна
Дата публикации: 11-дек-2017
Библиографическое описание: Установка для термообробки м'ясних виробів в оболонці. Патент України на винахід № 115724, МПК (2017.01) A23B 4/005 (2006.01) A22C 11/00 A47J 37/04 (2006.01). М. П. Головко, Т. М. Головко, В. В. Гузенко, А. О. Скляр. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № a 2016 06796. Заявл. 22.06.2016. Опубл. 11.12.2017, Бюл.№ 23. 5 с.
Серия/номер: 11;115724
Краткий осмотр (реферат): Винахід стосується харчової промисловості, а саме конструкцій апаратів для проведення процесу термообробки харчових виробів з непроникною оболонкою, і може бути використаний в харчовій промисловості. Установка для термообробки м'ясних виробів в оболонці складається з робочої камери, що має завантажувальний та розвантажувальний бункери. Робочу камеру виконано з тепловою сорочкою з теплоносієм в нижній її частині. В робочій камері розташована рухома рама з роликами для обертання виробів, що розміщуються та притримуються за допомогою підвішеної решітчастої плити, над якою знаходиться душуючий пристрій. Застосування запропонованої установки для термообробки м'ясних виробів в оболонці, дозволяє полегшити її обслуговування, знизити матеріалоємність та енерговитрати, а також інтенсифікувати процес термообробки одразу великої кількості м'ясних виробів та підвищити якісні показники кінцевого продукту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16020
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
115724.pdf352.3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.