Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15868
Назва: | Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату для томатних напоїв |
Автори: | Погожих, Микола Іванович Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович Даниленко, Лариса Володимирівна Мовчан, Альона Олександрівна Діденко, Олег Володимирович |
Дата публікації: | 10-сер-2011 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату для томатних напоїв. Патент України на корисну модель № 62081, МПК A23L 1/212 (2006.01). М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко, Л. В. Даниленко, А. О. Мовчан, О. В. Діденко. № u201100964. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 10.08.2011, Бюл.№ 15. 2 с. |
Серія/номер: | 11;62081 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва замороженого напівфабрикату для томатних напоїв, який включає подрібнення томатів, відділення соку-самопливу та насіння, підігрів томатної маси, пресування з відділенням соку, змішування соків та консервування з отриманням цільового продукту, який відрізняється тим, що відокремлення насіння проводять в кількості не менше 99 % від їх кількості, подрібнюють, пресують, фільтрують та піддають відокремленню рідку та тверду фазу шляхом дворазового циклу заморожування (температура - 18° С) за наступною схемою: заморожування розморожування-пресування-фільтрація, причому рідина, яка виділяється під час пресування твердої фази зливається до загального об'єму соку, а тверда фаза, яка відділяється під час фільтрації рідкої фази, - до загальної кількості м'якоті, після чого отримані фракції зберігають. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15868 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
62081.pdf | 133.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.