Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15864
Назва: Спосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв
Автори: Одарченко, Андрій Миколайович
Одарченко, Микола Семенович
Карбівнича, Тетяна Василівна
Звягінцева, Ганна Леонідівна
Дата публікації: 25-лип-2011
Бібліографічний опис: Спосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв. Патент України на корисну модель № 61776, МПК A23L 3/36 (2006.01) A23B 7/02 (2006.01) A23B 7/04 (2006.01). А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Г. Л. Звягінцева. № u201100963. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с.
Серія/номер: 11;61776
Короткий огляд (реферат): Спосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв, який включає попереднє шинкування та обсмажування моркви, цибулі, кореня петрушки, заправку спеціями, внесення перцю болгарського на стадії тушіння, а припущеної капусти - після тушіння, який відрізняється тим, що томат вносять разом з перцем болгарським та тушіння проводять зі свіжим столовим буряком протягом 50-60 хвилин, потім отриманий напівфабрикат піддають частковому зневодненню за допомогою сушіння конвективним способом до зниження вологості на 5...30 %, після цього частково зневоднений напівфабрикат овочевої суміші фасують, охолоджують та заморожують за температури -15°...-30 °С.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15864
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
61776.pdf135.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.