Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorОдарченко, Микола Семенович-
dc.contributor.authorКарбівнича, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorЗвягінцева, Ганна Леонідівна-
dc.date.accessioned2022-11-28T09:01:21Z-
dc.date.available2022-11-28T09:01:21Z-
dc.date.issued2011-07-25-
dc.identifier.citationСпосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв. Патент України на корисну модель № 61776, МПК A23L 3/36 (2006.01) A23B 7/02 (2006.01) A23B 7/04 (2006.01). А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Г. Л. Звягінцева. № u201100963. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15864-
dc.description.abstractСпосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв, який включає попереднє шинкування та обсмажування моркви, цибулі, кореня петрушки, заправку спеціями, внесення перцю болгарського на стадії тушіння, а припущеної капусти - після тушіння, який відрізняється тим, що томат вносять разом з перцем болгарським та тушіння проводять зі свіжим столовим буряком протягом 50-60 хвилин, потім отриманий напівфабрикат піддають частковому зневодненню за допомогою сушіння конвективним способом до зниження вологості на 5...30 %, після цього частково зневоднений напівфабрикат овочевої суміші фасують, охолоджують та заморожують за температури -15°...-30 °С.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;61776-
dc.titleСпосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других стравuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
61776.pdf135.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.