Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15864
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Одарченко, Микола Семенович | - |
dc.contributor.author | Карбівнича, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Звягінцева, Ганна Леонідівна | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-28T09:01:21Z | - |
dc.date.available | 2022-11-28T09:01:21Z | - |
dc.date.issued | 2011-07-25 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв. Патент України на корисну модель № 61776, МПК A23L 3/36 (2006.01) A23B 7/02 (2006.01) A23B 7/04 (2006.01). А. М. Одарченко, М. С. Одарченко, Т. В. Карбівнича, Г. Л. Звягінцева. № u201100963. Заявл. 28.01.2011. Опубл. 25.07.2011, Бюл.№ 14. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15864 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв, який включає попереднє шинкування та обсмажування моркви, цибулі, кореня петрушки, заправку спеціями, внесення перцю болгарського на стадії тушіння, а припущеної капусти - після тушіння, який відрізняється тим, що томат вносять разом з перцем болгарським та тушіння проводять зі свіжим столовим буряком протягом 50-60 хвилин, потім отриманий напівфабрикат піддають частковому зневодненню за допомогою сушіння конвективним способом до зниження вологості на 5...30 %, після цього частково зневоднений напівфабрикат овочевої суміші фасують, охолоджують та заморожують за температури -15°...-30 °С. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;61776 | - |
dc.title | Спосіб одержання замороженого напівфабрикату овочевої суміші для перших та других страв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.