Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15469
Название: | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу |
Авторы: | Федак, Наталя Василівна Кириченко, Віктор Васильович Діхтярь, Альона Миколаївна Поздняков, Володимир Васильович Тимчук, Сергій Михайлович |
Дата публикации: | 11-апр-2011 |
Библиографическое описание: | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу. Патент України на корисну модель № 58463, МПК A23D 7/005 (2011.01). Н. В. Федак, В. В. Кириченко, А. М. Діхтярь, В. В. Поздняков, С. М. Тимчук. № u201012021. Заявл. 11.10.2010. Опубл. 11.04.2011, Бюл.№ 7. 2 с. |
Серия/номер: | 11;58463 |
Краткий осмотр (реферат): | Жир для виготовлення кулінарної продукції, що містить рослинну олію, який відрізняється тим, що олія соняшнику, яка входить до складу жиру, характеризується високим вмістом гліцеридів олеїнової кислоти 85-90 %. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15469 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
58463.pdf | 141.78 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.