Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15423
Назва: Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості та рослинних компонентів
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Чернова, Людмила Олександрівна
Москаленко, Ольга Василівна
Коваленко, Світлана Миколаївна
Цуркан, Микола Михайлович
Панікарова, Богдана Олександрівна
Дата публікації: 27-гру-2010
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості та рослинних компонентів. Патент України на корисну модель № 55798, МПК (2009) A23J 1/00. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, О. В. Москаленко, С. М. Коваленко, М. М. Цуркан, Б. О. Панікарова. № u201007345. Заявл. 14.06.2010. Опубл. 27.12.2010, Бюл.№ 24. 2 с.
Серія/номер: 11;55798
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості (сухожиль та жилок), що включає підготовку сировини, подрібнення, додавання водного розчину бромеліну або колагенази, проведення ферментативного гідролізу, який відрізняється тим, що до ферментованої колагенвмісної сировини після інактивації ферментних препаратів, що містяться в гідролізаті колагенвмісної сировини, за температури 95...100 °С та тривалості (5...10) x 60 с додається подрібнена рослинна сировина (топінамбур, селера, корінь петрушки) у співвідношенні колагенвмісна сировина : рослинна сировина=1:1 та проводиться сушіння в ЗТП-сушарці за температури 50...55 °С протягом (120... 130) х 60 с до вологості 5...6 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15423
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
55798.pdf102.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.