Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15423
Название: Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості та рослинних компонентів
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Коваленко, Валентина Олексіївна
Чернова, Людмила Олександрівна
Москаленко, Ольга Василівна
Коваленко, Світлана Миколаївна
Цуркан, Микола Михайлович
Панікарова, Богдана Олександрівна
Дата публикации: 27-дек-2010
Библиографическое описание: Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості та рослинних компонентів. Патент України на корисну модель № 55798, МПК (2009) A23J 1/00. О. І. Черевко, В. О. Коваленко, Л. О. Чернова, О. В. Москаленко, С. М. Коваленко, М. М. Цуркан, Б. О. Панікарова. № u201007345. Заявл. 14.06.2010. Опубл. 27.12.2010, Бюл.№ 24. 2 с.
Серия/номер: 11;55798
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва дієтичної добавки на основі вторинної колагенвмісної сировини м'ясопереробної промисловості (сухожиль та жилок), що включає підготовку сировини, подрібнення, додавання водного розчину бромеліну або колагенази, проведення ферментативного гідролізу, який відрізняється тим, що до ферментованої колагенвмісної сировини після інактивації ферментних препаратів, що містяться в гідролізаті колагенвмісної сировини, за температури 95...100 °С та тривалості (5...10) x 60 с додається подрібнена рослинна сировина (топінамбур, селера, корінь петрушки) у співвідношенні колагенвмісна сировина : рослинна сировина=1:1 та проводиться сушіння в ЗТП-сушарці за температури 50...55 °С протягом (120... 130) х 60 с до вологості 5...6 %.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15423
Располагается в коллекциях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
55798.pdf102.34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.