Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15410
Назва: Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Кіптела, Людмила Василівна
Загорулько, Олексій Євгенович
Постольнік, Денис Володимирович
Дата публікації: 10-лис-2010
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини. Патент України на корисну модель № 54342, МПК (2009), A23L 1/06, A23L 1/212. О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік. № u201003959. Заявл. 06.04.2010. Опубл. 10.11.2010, Бюл.№ 21. 3 с.
Серія/номер: 11;54342
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини, що включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію, який відрізняється тим, що застосовують бланшування дикорослої сировини в 1...2 % розчині лимонної кислоти при температурі 70...75 °С протягом 3...5 хв, а концентрування пасти проводять у роторному плівковому апараті при температурі 60...65 °С до вмісту сухих речовин 28...30 %, компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука 45±2,5 актинідія 30±2,5 аронія чорноплідна 25±2,5.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15410
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
54342.pdf102.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.