Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15410
Назва: | Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Кіптела, Людмила Василівна Загорулько, Олексій Євгенович Постольнік, Денис Володимирович |
Дата публікації: | 10-лис-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини. Патент України на корисну модель № 54342, МПК (2009), A23L 1/06, A23L 1/212. О. І. Черевко, Л. В. Кіптела, О. Є. Загорулько, Д. В. Постольнік. № u201003959. Заявл. 06.04.2010. Опубл. 10.11.2010, Бюл.№ 21. 3 с. |
Серія/номер: | 11;54342 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва пасти з дикорослої сировини, що включає попередню обробку вихідних компонентів, протирання, змішування, концентрування, фасування в скляну тару та стерилізацію, який відрізняється тим, що застосовують бланшування дикорослої сировини в 1...2 % розчині лимонної кислоти при температурі 70...75 °С протягом 3...5 хв, а концентрування пасти проводять у роторному плівковому апараті при температурі 60...65 °С до вмісту сухих речовин 28...30 %, компоненти беруть у наступному співвідношенні, мас. %: яблука 45±2,5 актинідія 30±2,5 аронія чорноплідна 25±2,5. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15410 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
54342.pdf | 102.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.