Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15381
Назва: Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів
Автори: Погожих, Микола Іванович
Євлаш, Вікторія Владленівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Гавриш, Андрій Володимирович
Дата публікації: 10-сер-2010
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів. Патент України на корисну модель № 51905, МПК (2009) A23D 9/00. М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш. № u201000090. Заявл. 05.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с.
Серія/номер: 11;51905
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва глазурі, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що на стадії приготування рецептурної суміші розплавляють жировий напівфабрикат, що містить залізовмісну дієтичну добавку "Гемовітал" і вітамін Е, змішують його з розплавленим твердим рослинним жиром і сумішшю цукрової пудри з какао-порошком до повного винищення грудочок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15381
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
51905.pdf93.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.