Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15381
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.contributor.authorЄвлаш, Вікторія Владленівна-
dc.contributor.authorНєміріч, Олександра Володимирівна-
dc.contributor.authorГавриш, Андрій Володимирович-
dc.date.accessioned2022-11-25T09:57:43Z-
dc.date.available2022-11-25T09:57:43Z-
dc.date.issued2010-08-10-
dc.identifier.citationСпосіб виробництва глазурі для кондитерських виробів. Патент України на корисну модель № 51905, МПК (2009) A23D 9/00. М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш. № u201000090. Заявл. 05.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15381-
dc.description.abstractСпосіб виробництва глазурі, що включає підготовку сировини до виробництва, приготування рецептурної суміші, охолодження та пакування, який відрізняється тим, що на стадії приготування рецептурної суміші розплавляють жировий напівфабрикат, що містить залізовмісну дієтичну добавку "Гемовітал" і вітамін Е, змішують його з розплавленим твердим рослинним жиром і сумішшю цукрової пудри з какао-порошком до повного винищення грудочок.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;51905-
dc.titleСпосіб виробництва глазурі для кондитерських виробівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51905.pdf93.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.