Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15375
Назва: | Спосіб одержання сметани функціонального призначення |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Сорокіна, Світлана Вікторівна Чуйко, Андрій Миколайович Полупан, Валентин Вадимович |
Дата публікації: | 10-сер-2010 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання сметани функціонального призначення. Патент України на корисну модель № 51898, МПК (2009) A23C 13/00. О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, А. М. Чуйко, В. В. Полупан. № u201000003. Заявл. 11.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с. |
Серія/номер: | 11;51898 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання сметани функціонального призначення, що включає пастеризацію молока, внесення пшеничних висівок в кількості 5,5-6,5%, сквашування, змішування компонентів, вторинну теплову обробку, охолодження до температури 40- 50°С протягом 30-60 секунд, який відрізняється тим, що замість домішки пшеничних висівок використовують овочево-рослинний компонент у кількості 10% до загальної маси сметани, який містить пасту із моркви та пшеничні зародки у співвідношенні 8,5:1,5 відповідно. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15375 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
51898.pdf | 88.86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.