Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15375
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorЧуйко, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorПолупан, Валентин Вадимович-
dc.date.accessioned2022-11-25T09:44:39Z-
dc.date.available2022-11-25T09:44:39Z-
dc.date.issued2010-08-10-
dc.identifier.citationСпосіб одержання сметани функціонального призначення. Патент України на корисну модель № 51898, МПК (2009) A23C 13/00. О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, А. М. Чуйко, В. В. Полупан. № u201000003. Заявл. 11.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15375-
dc.description.abstractСпосіб одержання сметани функціонального призначення, що включає пастеризацію молока, внесення пшеничних висівок в кількості 5,5-6,5%, сквашування, змішування компонентів, вторинну теплову обробку, охолодження до температури 40- 50°С протягом 30-60 секунд, який відрізняється тим, що замість домішки пшеничних висівок використовують овочево-рослинний компонент у кількості 10% до загальної маси сметани, який містить пасту із моркви та пшеничні зародки у співвідношенні 8,5:1,5 відповідно.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;51898-
dc.titleСпосіб одержання сметани функціонального призначенняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51898.pdf88.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.