Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/15375
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Сорокіна, Світлана Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Чуйко, Андрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Полупан, Валентин Вадимович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-25T09:44:39Z | - |
dc.date.available | 2022-11-25T09:44:39Z | - |
dc.date.issued | 2010-08-10 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб одержання сметани функціонального призначення. Патент України на корисну модель № 51898, МПК (2009) A23C 13/00. О. І. Черевко, С. В. Сорокіна, А. М. Чуйко, В. В. Полупан. № u201000003. Заявл. 11.01.2010. Опубл. 10.08.2010, Бюл.№ 15. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15375 | - |
dc.description.abstract | Спосіб одержання сметани функціонального призначення, що включає пастеризацію молока, внесення пшеничних висівок в кількості 5,5-6,5%, сквашування, змішування компонентів, вторинну теплову обробку, охолодження до температури 40- 50°С протягом 30-60 секунд, який відрізняється тим, що замість домішки пшеничних висівок використовують овочево-рослинний компонент у кількості 10% до загальної маси сметани, який містить пасту із моркви та пшеничні зародки у співвідношенні 8,5:1,5 відповідно. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;51898 | - |
dc.title | Спосіб одержання сметани функціонального призначення | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.