Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14972
Назва: | Спосіб виробництва дієтичної добавки "Фітогем" |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Погожих, Микола Іванович Євлаш, Вікторія Владленівна Нєміріч, Олександра Володимирівна Гавриш, Андрій Володимирович Акмен, Вікторія Олександрівна Шевченко, Юлія Вікторівна |
Дата публікації: | 25-чер-2009 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва дієтичної добавки "Фітогем". Патент України на корисну модель № 42054, МПК A23J 1/06 (2009.01). О. І. Черевко, М. І. Погожих, В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, В. О. Акмен, Ю. В. Шевченко. № u200814619. Заявл. 19.12.2008. Опубл. 25.06.2009, Бюл.№ 12. 2 с. |
Серія/номер: | 11;42054 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва дієтичної добавки, що включає стабілізацію харчової крові, обробку крові заморожуванням-розморожуванням, введення рецептурних інгредієнтів, теплову обробку суміші при температурі 80-85°С до отримання маси сирної консистенції червоно-коричневого кольору, сушіння до вмісту вологи 5-6%, подрібнення до розміру часток 20-30мкм, який відрізняється тим, що як рецептурний інгредієнт використовують порошок з листя кропиви, отриманий висушуванням листя кропиви до вологовмісту не вище 10%, подрібненням до розміру часток 20-30мкм, який вносять в розморожену кров в масовій частці 1,0- 4,0%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14972 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
42054.pdf | 69.35 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.