Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14964
Название: | Спосіб виготовлення печінкових паштетів |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Дюкарева, Галина Іванівна Головко, Тетяна Миколаївна Серік, Максим Леонідович |
Дата публикации: | 26-янв-2009 |
Библиографическое описание: | Спосіб виготовлення печінкових паштетів. Патент України на корисну модель № 38992, МПК (2009) A23L 1/31. О. І. Черевко, Г. І. Дюкарева, Т. М. Головко, М. Л. Серік. № u200811668. Заявл. 30.09.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 2 с. |
Серия/номер: | 11;38992 |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб виготовлення печінкових паштетів, що включає подрібнення сирої печінки та свинячого шпику на м'ясорубці, нарізання цибулі ріпчастої та моркви, пасерування овочів, перемішування пасерованих овочів та подрібненої печінки з шпиком свинячим, термообробку маси на сковородах, повторне її подрібнення на кутерах або м'ясорубці, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення сирої печінки або перемішування подрібненої печінки з овочами та шпиком додається напівфабрикат кістковий харчовий в кількості 5-20 % від маси печінки, при повторному подрібненні термообробленої паштетної маси додається еламін в кількості 0,5-3 % від маси паштету. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14964 |
Располагается в коллекциях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
38992.pdf | 65.42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.