Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14964
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorДюкарева, Галина Іванівна-
dc.contributor.authorГоловко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorСерік, Максим Леонідович-
dc.date.accessioned2022-11-22T11:24:18Z-
dc.date.available2022-11-22T11:24:18Z-
dc.date.issued2009-01-26-
dc.identifier.citationСпосіб виготовлення печінкових паштетів. Патент України на корисну модель № 38992, МПК (2009) A23L 1/31. О. І. Черевко, Г. І. Дюкарева, Т. М. Головко, М. Л. Серік. № u200811668. Заявл. 30.09.2008. Опубл. 26.01.2009, Бюл.№ 2. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14964-
dc.description.abstractСпосіб виготовлення печінкових паштетів, що включає подрібнення сирої печінки та свинячого шпику на м'ясорубці, нарізання цибулі ріпчастої та моркви, пасерування овочів, перемішування пасерованих овочів та подрібненої печінки з шпиком свинячим, термообробку маси на сковородах, повторне її подрібнення на кутерах або м'ясорубці, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення сирої печінки або перемішування подрібненої печінки з овочами та шпиком додається напівфабрикат кістковий харчовий в кількості 5-20 % від маси печінки, при повторному подрібненні термообробленої паштетної маси додається еламін в кількості 0,5-3 % від маси паштету.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;38992-
dc.titleСпосіб виготовлення печінкових паштетівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
38992.pdf65.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.