Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14349
Назва: | Спосіб одержання мінерально-білково-жирової композиції |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Головко, Микола Павлович Чуйко, Людмила Олексіївна Серік, Максим Леонідович Головко, Тетяна Миколаївна |
Дата публікації: | 15-сер-2006 |
Бібліографічний опис: | Спосіб одержання мінерально-білково-жирової композиції. Патент України на корисну модель № 16321, МПК (2006), A23L 1/30, A23L 1/313 (2006.01). О. І. Черевко, М. П. Головко, Л. О. Чуйко, М. Л. Серік, Т. М. Головко. № u200510719. Заявл. 14.11.2005. Опубл. 15.08.2006, Бюл. № 8. 2 с. |
Серія/номер: | 11;16321 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб одержання мінерально-білково-жирової композиції, що включає отримання емульсії на основі продуктів переробки харчової кістки, який відрізняється тим, що як джерело біоорганічних сполук кальцію використовують напівфабрикат кістковий харчовий, як джерело незамінних амінокислот - сироватку крові великої рогатої худоби, емульгування кісткового жиру проводять при наявності емульгатора при інтенсивному безперервному перемішуванні (5000-6000 об/хв.) і темпе ратурі жиру 40-45 °С. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14349 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
16321.pdf | 89.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.