Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14168
Назва: | Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Наріжний, Олексій Олександрович |
Дата публікації: | 15-бер-2005 |
Бібліографічний опис: | Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини. Патент України на корисну модель № 5421, МПК 7A23F3/34,A23L1/O1. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, О. О. Наріжний. № 20040504002. Заявл. 25.05.2004. Опубл. 15.03.2005, Бюл. № 3. 2 с. |
Серія/номер: | 11;5421 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини, що передбачає підготовку ягід з подальшою тепловою обробкою, концентруванням і відділенням рідинної фракції від твердої, який відрізняється тим, що ягоди шипшини піддають гідротермічній обробці при температурі 75...80°С протягом 2...З хвилин з подальшим центрифугуванням і концентруванням у апараті ультра- і мікрофільтрації у тангенціальному потоці до одержання у розчині вмісту сухих речовин 5...6%. 2. Спосіб за п.1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні1 ягоди шипшини 10% вода 90%. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14168 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5421.pdf | 71.84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.