Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14168
Назва: Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Наріжний, Олексій Олександрович
Дата публікації: 15-бер-2005
Бібліографічний опис: Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини. Патент України на корисну модель № 5421, МПК 7A23F3/34,A23L1/O1. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, О. О. Наріжний. № 20040504002. Заявл. 25.05.2004. Опубл. 15.03.2005, Бюл. № 3. 2 с.
Серія/номер: 11;5421
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини, що передбачає підготовку ягід з подальшою тепловою обробкою, концентруванням і відділенням рідинної фракції від твердої, який відрізняється тим, що ягоди шипшини піддають гідротермічній обробці при температурі 75...80°С протягом 2...З хвилин з подальшим центрифугуванням і концентруванням у апараті ультра- і мікрофільтрації у тангенціальному потоці до одержання у розчині вмісту сухих речовин 5...6%. 2. Спосіб за п.1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні1 ягоди шипшини 10% вода 90%.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14168
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5421.pdf71.84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.