Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14168
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧеревко, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorЄфремов, Юрій Іванович-
dc.contributor.authorМихайлов, Валерій Михайлович-
dc.contributor.authorНаріжний, Олексій Олександрович-
dc.date.accessioned2022-11-18T08:40:37Z-
dc.date.available2022-11-18T08:40:37Z-
dc.date.issued2005-03-15-
dc.identifier.citationСпосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини. Патент України на корисну модель № 5421, МПК 7A23F3/34,A23L1/O1. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, О. О. Наріжний. № 20040504002. Заявл. 25.05.2004. Опубл. 15.03.2005, Бюл. № 3. 2 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14168-
dc.description.abstractСпосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини, що передбачає підготовку ягід з подальшою тепловою обробкою, концентруванням і відділенням рідинної фракції від твердої, який відрізняється тим, що ягоди шипшини піддають гідротермічній обробці при температурі 75...80°С протягом 2...З хвилин з подальшим центрифугуванням і концентруванням у апараті ультра- і мікрофільтрації у тангенціальному потоці до одержання у розчині вмісту сухих речовин 5...6%. 2. Спосіб за п.1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні1 ягоди шипшини 10% вода 90%.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseries11;5421-
dc.titleСпосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшиниuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5421.pdf71.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.