Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14168
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Олексій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T08:40:37Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T08:40:37Z | - |
dc.date.issued | 2005-03-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини. Патент України на корисну модель № 5421, МПК 7A23F3/34,A23L1/O1. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, О. О. Наріжний. № 20040504002. Заявл. 25.05.2004. Опубл. 15.03.2005, Бюл. № 3. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14168 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини, що передбачає підготовку ягід з подальшою тепловою обробкою, концентруванням і відділенням рідинної фракції від твердої, який відрізняється тим, що ягоди шипшини піддають гідротермічній обробці при температурі 75...80°С протягом 2...З хвилин з подальшим центрифугуванням і концентруванням у апараті ультра- і мікрофільтрації у тангенціальному потоці до одержання у розчині вмісту сухих речовин 5...6%. 2. Спосіб за п.1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні1 ягоди шипшини 10% вода 90%. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;5421 | - |
dc.title | Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.