Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14160
Назва: Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід
Автори: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Дата публікації: 15-лис-2004
Бібліографічний опис: Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід. Патент України на корисну модель № 3524, МПК 7 A23L1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов. № 2004042488. Заявл. 02.04.2004. Опубл. 15.11.2004, Бюл. № 11. 2 с.
Серія/номер: 11;3524
Короткий огляд (реферат): Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід, що включає підготовку вихідних ком понентів, здрібнювання, перемішування у розчині кухонної солі, обробку у полі НВЧ з наступним пе ретиранням до утворення однорідної консистенції та фасовкою у тару для заморожування або сте рилізації у скляних банках ємністю 0,33...3 л, який відрізняється тим, що заморожені до температу ри -4...-6°С ягоди калини подрібнюють з ягодами горобини та шипшини до розмірів часток 1...5 мм і перемішують у 1...2 % розчині кухонної солі з по дальшою обробкою у НВЧ-полі протягом 5...7 хви лин до вмісту сухих речовин 30 %, з наступним перетиранням суміші у гарячому стані. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що вка зані компоненти беруть у наступному ваговому співвідношенні, %: горобина 40 шипшина 40 калина 10 кухонна сіль 0,02.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14160
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3524.pdf63.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.