Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14160
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Єфремов, Юрій Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-18T08:16:26Z | - |
dc.date.available | 2022-11-18T08:16:26Z | - |
dc.date.issued | 2004-11-15 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід. Патент України на корисну модель № 3524, МПК 7 A23L1/01. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов. № 2004042488. Заявл. 02.04.2004. Опубл. 15.11.2004, Бюл. № 11. 2 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14160 | - |
dc.description.abstract | Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід, що включає підготовку вихідних ком понентів, здрібнювання, перемішування у розчині кухонної солі, обробку у полі НВЧ з наступним пе ретиранням до утворення однорідної консистенції та фасовкою у тару для заморожування або сте рилізації у скляних банках ємністю 0,33...3 л, який відрізняється тим, що заморожені до температу ри -4...-6°С ягоди калини подрібнюють з ягодами горобини та шипшини до розмірів часток 1...5 мм і перемішують у 1...2 % розчині кухонної солі з по дальшою обробкою у НВЧ-полі протягом 5...7 хви лин до вмісту сухих речовин 30 %, з наступним перетиранням суміші у гарячому стані. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що вка зані компоненти беруть у наступному ваговому співвідношенні, %: горобина 40 шипшина 40 калина 10 кухонна сіль 0,02. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | 11;3524 | - |
dc.title | Спосіб приготування пасти на основі дикорослих ягід | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3524.pdf | 63.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.