Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14028
Назва: | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів |
Автори: | Янчева, Марина Олександрівна Дроменко, Олена Борисівна Гринченко, Наталя Геннадіївна |
Дата публікації: | 10-жов-2014 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів. Патент України на корисну модель № 93825, МПК A23B 4/06 (2006.01), A23L 1/317 (2006.01). М. О. Янчева, О. Б. Дроменко, Н. Г. Гринченко. № u 2014 06628. Заявл. 13.06.2014. Опубл. 10.10.2014, Бюл.№ 19. 5 с. |
Серія/номер: | 11;93825 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів включає підготовку м'ясної сировини, подрібнення, приготування фаршу, перемішування м'ясної і жирової сировини з рецептурними компонентами, формування, пакування, заморожування та зберігання. При цьому на стадії перемішування м'ясної і жирової сировини з рецептурними компонентами як жирову сировину використовують емульсійну систему на основі тваринного білка, ксантанової камеді та рослинної олії в кількості 10…25 % до маси м'ясної сировини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14028 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
93825.pdf | 163.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.