Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14019
Назва: Спосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном "Смакота"
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Дюкарева, Галина Іванівна
Соколовська, Олена Олександрівна
Дата публікації: 10-вер-2014
Бібліографічний опис: Спосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном "Смакота". Патент України на корисну модель № 92869, МПК (2014.01), A23G 3/00. Г. В. Дейниченко, Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська. № u 2014 02975. Заявл. 24.03.2014. Опубл. 10.09.2014, Бюл.№ 17. 4 с.
Серія/номер: 11;92869
Короткий огляд (реферат): Спосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном, при якому в яєчний білок, сироп агаро-цукрово-патоковий, пюре яблучне, кислоту молочну, на стадії уварювання агаро-цукрово патокового сиропу вносять агар, попередньо замочений у водному екстракті стевії з концентрацією 0,7…1,2 %. На стадії збивання яєчного білка з цукром вносять пюре яблучне 49,5 %, яблучний пектин та еламін у концентраціях 0,45…0,65 % та 0,23…0,31 % відповідно до маси рецептурних компонентів, додають стевіозид у концентрації 0,04…0,06 % до маси яєчного білка.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14019
Розташовується у зібраннях:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
92869.pdf145.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.