Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/14019
Назва: | Спосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном "Смакота" |
Автори: | Дейниченко, Григорій Вікторович Дюкарева, Галина Іванівна Соколовська, Олена Олександрівна |
Дата публікації: | 10-вер-2014 |
Бібліографічний опис: | Спосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном "Смакота". Патент України на корисну модель № 92869, МПК (2014.01), A23G 3/00. Г. В. Дейниченко, Г. І. Дюкарева, О. О. Соколовська. № u 2014 02975. Заявл. 24.03.2014. Опубл. 10.09.2014, Бюл.№ 17. 4 с. |
Серія/номер: | 11;92869 |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виробництва пастили з екстрактом стевії та еламіном, при якому в яєчний білок, сироп агаро-цукрово-патоковий, пюре яблучне, кислоту молочну, на стадії уварювання агаро-цукрово патокового сиропу вносять агар, попередньо замочений у водному екстракті стевії з концентрацією 0,7…1,2 %. На стадії збивання яєчного білка з цукром вносять пюре яблучне 49,5 %, яблучний пектин та еламін у концентраціях 0,45…0,65 % та 0,23…0,31 % відповідно до маси рецептурних компонентів, додають стевіозид у концентрації 0,04…0,06 % до маси яєчного білка. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14019 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
92869.pdf | 145.74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.